Leeg

Totaal: €0,00 

Touwenwinkel.nl

Sleepkabel 4x4 sport - Delta/Astra-line - breeksterkte 6.000 kg

SC: 
999
€45,00 

Sleepkabel voor de 4x4 sport. Delta-line 3 strengen kinetische sleepkabel. Delta-Line heeft dezelfde specificaties als Astra-line en is een van de meest slijtvaste touwen die er bestaat, rot en UV bestendig, nat en droog dezelfde breeksterkte en rek..

Dit is een composiet touw samengesteld uit een hoge sterktegraad polyester garens en een hoge sterktegraad polypropyleen. Deze combinatie geeft het uitstekende slijtvastheid eigenschappen vergeleken met elke andere touwsoort. Deze sterke constructie biedt flexibiliteit, uitstekende schuur,- en hittebestendigheid. Omdat dit touw minder rekt dan nylonlijn is de snapback (de terugslag) lager.

Dikte 18 mm. Breeksterkte: 6.000 kg. Rek volgens de nieuwe berekening van de OICMF aangepast naar 6% op 50% van de Breeksterkte. In de oude berekening ging men uit van 27% maar dat gold voor een kabel die 100x gebruikt was. Meer rek is ook niet veilig, je wilt geen elastiekje tussen twee voertuigen hebben, denk eens aan wat er gebeurd met een harpsluiting als er ergens in de constructie iets zou breken.

Deze sleepkabel is perfect bruikbaar voor de 4x4 sport. Het touw vangt de piekbelasting van de ruk op waardoor er geen schade aan de 4x4 ontstaat. Wij leveren dit touw in een aantal lengtes. Benodigde Harpsluitingen vindt u elders in de winkel.

Bij dit product komen nog verzendkosten. Zie voor informatie hierover het kopje 'Verzendkosten' in het Klantenservice-menu onderaan deze pagina.

Indeling: 
Sleepkabels 4x4 sport
Eigenschappen: 
Elastisch
Goed bestand tegen zonlicht
Hoge breeksterkte
Neemt geen water op
Slijtvast
Toepassingen: 
Auto